Eenvoud | Podcast

Het leven lijkt soms heel ingewikkeld, maar eigenlijk is het altijd tegelijk eenvoudig.

klik ^ om te openen in Spotify

’t Zijn zomaar wat gedachten die ik kreeg tijdens een wandeling. Gedachten die ik doorgaans graag deel door te schrijven, maar zo kan het ook! Hoe vind je dit?

Ik luister zelf niet vaak naar podcasts, maar om één of andere reden roep ik al heel erg lang dat ik er zelf één wil maken. Daar gaan we dan. De eerste audio die ik op de blog deel, noem ik een podcast. Was dit een podcast? Zou jij dit een podcast noemen?

Welk streamingsplatform het handigst is weet ik niet goed, maar Spotify is vast niet mis. Om te beginnen kun je de audio-updates van natuurliek.nl op Spotify volgen. Ik noem het bewust audio, inderdaad. Het is niet alles podcast, wat audio genaamd wordt. En Audio #02 is waarschijnlijk geen podcast 😉

PS: mijn zusje Wilke staat op de foto!


In de podcast: Genesis 2: 4-8 en 15 (HSV)
Dit is wat uit de hemel en de aarde voortkwam, toen zij geschapen werden. Op de dag dat de HEERE God aarde en hemel maakte – er was nog geen enkele veldstruik op de aarde en er was nog geen enkel veldgewas opgekomen, want de HEERE God had het niet laten regenen op de aarde; en er was geen mens om de aardbodem te bewerken, maar een damp steeg uit de aarde op en bevochtigde heel de aardbodem – toen vormde de HEERE God de mens uit het stof van de aardbodem en blies de levensadem in zijn neusgaten; zo werd de mens tot een levend wezen. Ook plantte de HEERE God een hof in Eden, in het oosten, en Hij plaatste daar een mens, die Hij gevormd had. (…) De HEERE God nam de mens, en zette hem in de hof van Eden om die te bewerken en te onderhouden.